Forum   Donatie

VPN privacygids: de beste en meest betrouwbare VPN services

We hebben 185 verschillende VPN-providers vergeleken, maar onze strikte criteria lieten alleen de drie beste providers over.
Onze aanbevolen providers zijn actief buiten de VS of andere Five Eyes-landen, gebruiken een sterke codering, accepteren Crypto-valuta’s of contante betalingen, ondersteunen OpenVPN, hebben geen logboekbeleid en hebben een lange geschiedenis van gebruik.

 Freemium   Windows   Android   iOS   Mac   Linux   Bitcoin

Gevestigd in Zwitserland. Werkt sinds 2016. Accepteert Bitcoin, maar je hebt een bestaand account nodig of neem vooraf contact op met hun ondersteuningsteam. Gebruiksvriendelijke native desktop- en mobiele clients zijn beschikbaar voor Android en iOS.

 Windows   Android   iOS   Mac   Linux   Bitcoin   Geld

Gevestigd in Zweden. Werkt sinds 2009. Accepteert Bitcoin, BCH en Cash. Native desktop- en mobiele clients zijn beschikbaar voor Android en iOS en zijn gebruiksvriendelijk. Geld terug garantie voor 30 dagen.

 Windows   Android   iOS   Mac   Linux   Bitcoin   Monero   Geld

Gevestigd in Gibraltar. Werkt sinds 2009. Accepteert Bitcoin, Monero en Cash. Native desktop- en mobiele clients zijn beschikbaar voor Android en iOS en zijn gebruiksvriendelijk. Geld terug garantie voor 30 dagen.

Het gebruik van een privacy VPN houdt uw browsegedrag niet anoniem en voegt ook geen extra beveiliging toe aan niet beveiligd (HTTP)-verkeer. Als u op zoek bent naar anonimiteit, moet u de Tor Browser gebruiken in plaats van een VPN. Vervang goede beveiligingspraktijken niet door een VPN service. Als u op zoek bent naar extra privacy van uw ISP, op een openbaar Wi-Fi netwerk of tijdens het torrenten van bestanden, kan een VPN de oplossing voor u zijn.

Verbeter de privacy van je vrienden en familie door deze website te delen

Voor eenvoudig kopiëren en plakken op sociale mediaplatforms, messengers en e-mails.

Geen advertenties, geen Google Analytics, geen filialen, geen cross-site verzoeken.
privacy-tools.nl is een sociaal gemotiveerde website die informatie biedt voor het beschermen van uw gegevensbeveiliging en privacy.
Vertrouw nooit een bedrijf met uw privacy, maak altijd gebruik van encryptie.