Gids voor add-on voor privacybrowser

 Android   Firefox   Chrome   Opera   Safari   Edge

Het wordt aanbevolen om deze plug-in te gebruiken met Firefox, maar het is ook beschikbaar voor andere browsers. Firefox op Android ondersteunt ook de uBlock Origin-plug-in.

 Android   Firefox   Chrome   Opera   Edge

Deze plug-in is al opgenomen in Brave (Desktop & Mobile), Tor (Desktop & Android) en Onion Browser (alleen iOS). Het kan worden geïnstalleerd voor Firefox op Android. De meeste browsers ondersteunen HTTPS al na activering.

We linken niet meer rechtstreeks naar de plug-in, maar rechtstreeks naar de Tutorial van EFF.org over het activeren van HTTPS in elke browser. Na het einde van dit jaar zal de extensie in “onderhoudsmodus” staan. voor 2022.

 Android   Firefox   Chrome   Opera   Edge

Met de browserextensie van checkjelinkje.nl kun je rechtstreeks vanuit je browser controleren of een linkje veilig is. Super handig als je wilt weten waar een verkort adres (zoals bit.ly) naartoe leidt én of die bestemming waarschijnlijk veilig is.

 Android   Firefox   Chrome   Opera   Edge

Emuleert Content Delivery Networks lokaal door verzoeken te onderscheppen en in de omgeving te injecteren. Automatisch en geen configuratie vereist. Kan worden geïnstalleerd voor Firefox op Android.

 Firefox   Chrome   Edge

Verwijdert automatisch tracking van URL’s op de achtergrond. Lichtgewicht en handig.

 Android   Firefox   Chrome

Aanmelden is niet nodig en er worden nooit persoonlijke gegevens verzameld. Om te beginnen met synchroniseren, downloadt u eenvoudig xBrowserSync voor uw desktopbrowser of mobiele platform, voert u een coderingswachtwoord in en klikt u op Nieuwe synchronisatie maken!

 Firefox   Chrome

Wanneer een tabblad wordt gesloten, worden alle cookies die niet worden gebruikt, automatisch verwijderd. Bewaar degene die u vertrouwt (voor altijd/tot herstart) terwijl u de rest verwijdert. Ook beschikbaar voor Chrome.

Verbeter de privacy van je vrienden en familie door deze website te delen

Voor eenvoudig kopiëren en plakken op sociale mediaplatforms, messengers en e-mails.

Geen advertenties, geen Google Analytics, geen filialen, geen cross-site verzoeken.
privacy-tools.nl is een sociaal gemotiveerde website die informatie biedt voor het beschermen van uw gegevensbeveiliging en privacy.

Vertrouw nooit een bedrijf met uw privacy, maak altijd gebruik van encryptie.