Forum   Donatie

Hulpprogramma's voor veilig wachtwoordbeheer

 Win   Android   iOS   Mac   Linux   Alle Browsers

Bitwarden is onze eerste keuze. U kunt uw eerdere wachtwoorden eenvoudig van andere wachtwoordbeheerders importeren. Gratis voor persoonlijk gebruik. Beschikbaar voor desktop, alle browsers, Android en iOS.

 Android   iOS   Firefox   Chrome

Als je van Bitwarden houdt, maar niet van synchronisatie of opslag van wachtwoorden, dan is LessPass jouw keuze. Browsers, mobiele telefoons en de opdrachtregel zijn ondersteunde platforms.

 Win  Android   Mac   Linux   Firefox   Chrome

Sla wachtwoorden veilig op met behulp van industriestandaard codering, typ ze snel automatisch in desktoptoepassingen en gebruik de browserextensie om in te loggen op websites. KeePassDX voor Android: Google Play of F-Droid.

 Win   Android   iOS   Mac   Linux   Web

Voorheen hoofdwachtwoord. Wachtwoorden worden niet opgeslagen: ze worden on-demand gegenereerd op basis van uw naam, de site en uw hoofdwachtwoord. Geen synchronisatie, back-ups of internettoegang nodig. De Windows-versie vereist om Java te installeren. Hetzelfde principe als LessPass, maar LessPass is handiger in gebruik vanwege de browser-add-ons.

Verbeter de privacy van je vrienden en familie door deze website te delen

Voor eenvoudig kopiëren en plakken op sociale mediaplatforms, messengers en e-mails.

Geen advertenties, geen Google Analytics, geen filialen, geen cross-site verzoeken.
privacy-tools.nl is een sociaal gemotiveerde website die informatie biedt voor het beschermen van uw gegevensbeveiliging en privacy.
Vertrouw nooit een bedrijf met uw privacy, maak altijd gebruik van encryptie.