Forum   Donatie

Veilige klokkenluiderstools

 Tor   Web

Software die nieuwswebsites installeren om klokkenluiders een platform te bieden voor veilige communicatie en bestandsoverdracht. Vereist Tor Browser voor anonimiteit om toegang te krijgen. Lijst met organisaties die SecureDrop gebruiken.

 Android   Phones   Tablets

Een Android-applicatie die gebruikmaakt van sensoren op het apparaat om fysieke gebieden te bewaken en te beschermen. Verandert Android-telefoons in een bewegings-, geluids-, trillings- en lichtdetector die op zoek is naar ongewenste indringers.

 Tor   Android   Phones   Tablets

Briar vertrouwt niet op een centrale server – berichten worden rechtstreeks gesynchroniseerd tussen de apparaten van de gebruikers via Bluetooth of Wi-Fi. Online synchroniseren via het Tor-netwerk is ook mogelijk. Gebruikers beschermen tegen toezicht.

 Tor   Web

Alternatief voor SecureDrop. Zet eenvoudig een veilig en anoniem klokkenluidersinitiatief op. De software is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, is aanpasbaar en beschermt standaard de privacy en inzendingen van de klokkenluider.

 Tor   Win   Mac   Linux

OnionShare is een open source-tool waarmee u veilig en anoniem bestanden kunt delen, websites kunt hosten en kunt chatten met vrienden via het Tor-netwerk. Deel bestanden, host websites en chat anoniem via een nieuwe interface met tabbladen voor maximale productiviteit.

 Web

Electronic Frontier Foundation biedt tips, tools en how-to’s voor veiligere online communicatie.

Gidsen voor privacy en anonimiteit:

Verbeter de privacy van je vrienden en familie door deze website te delen

Voor eenvoudig kopiëren en plakken op sociale mediaplatforms, messengers en e-mails.

Geen advertenties, geen Google Analytics, geen filialen, geen cross-site verzoeken.
privacy-tools.nl is een sociaal gemotiveerde website die informatie biedt voor het beschermen van uw gegevensbeveiliging en privacy.
Vertrouw nooit een bedrijf met uw privacy, maak altijd gebruik van encryptie.