Je wordt in de gaten gehouden. We bieden middelen om uw privacy te beschermen.

Wat kunt u vertrouwen op het internet?

Geplaatst op: August 18, 2019

Hé, daar,

Ik ga niet liegen, alle moeilijke dingen die er op dit moment in de wereld gebeuren, hebben me geprikkeld! En als ik gestrest raak, bak ik. 🍪🍰🧁

Koekjes. Taarten. Taarten. Alles ging goed met mijn stress-bakken totdat een collega me deze video opstuurde. Het is van YouTube bakker Ann Reardon, die het kanaal “How to Cook That” runt. Cool, dacht ik. Nog een leuk recept voor mij om uit te proberen. FOUT! In plaats daarvan was het Ann die uitsplitsde hoe een van de meest bekeken kookkanalen op YouTube allemaal leugens, leugens en nog veel meer leugens was. Whaaat, 😩 😩

Ga Ann’s video bekijken en kom dan terug omdat ik je meer te vertellen heb. Ik zal wachten….

Niet geneigd om de video te bekijken? Hier is een lijsje

– Bakker maakt goede bakfilms.

– Sketchy ding genoemd een inhoud boerderij pompen pompen uit lage kwaliteit bakken video’s ontworpen om YouTube’s algoritme voor de winst, maar met twijfelachtige recepten spel YouTube-spel.

– Slechte content farm video’s krijgen veel meer views en abonnees dan legitieme bakkers.

– Legitieme bakker stelt schetsmatige inhoud van de belachelijk slechte recepten van de boerderij bloot. – Roept mensen op om betere bakkende contentmakers te ondersteunen voordat ze uit hun bestaan worden verdrongen.)

Goed, je bent terug. 👏👏👏

Dit verhaal pakt op met mij zittend in mijn keuken en vraagt zich af in wat voor wereld we leven, waar zelfs mijn vrolijke bakvideo’s me proberen te manipuleren zodat iemand anders geld kan verdienen. STRESSVOL!

Kijk, ik ben gisteren niet geboren. Ik weet dat ik niet alles wat ik op het internet zie te vertrouwen. Veel schetsmatige mensen hebben ontdekt hoe ze de algoritmes op plaatsen als YouTube en Twitter kunnen spelen om mensen te manipuleren. Het is een groot probleem op het hele internet – en we zijn van plan om hier de komende weken met u in te graven.

Maar mijn kookvideo’s bedriegen me?! Als ik de kookvideo’s niet kan vertrouwen, wat kan ik dan vertrouwen? In plaats van stress-bakken, ben ik nu alles wat ik kan vinden over dit onderwerp aan het stress-googlen.

Het goede nieuws is dat mijn stress jouw voordeel is. Ik kan misschien niet in staat zijn om mijn cookies en taarten met u te delen, maar ik kan alle geweldige dingen die ik over dit onderwerp heb gelezen met u delen om u te helpen bij het herkennen en vermijden van online manipulatie.

BEKIJK MIJN LEESLIJST….

Ja, we worden gemanipuleerd op het internet. Ja, het is een alarmerend probleem. Ja, je kunt er iets aan doen. Stap #1: Jezelf opleiden. Ik nam mijn stressgoogling en maakte er een leeslijst van de beste dingen die ik over dit onderwerp vond. Ik hoop dat je ervan geniet met een koekje of misschien zelfs een cupcake. 🧁

Groetjes, privacy-tools.nl

Reageren

Reacties op deze blog zijn voor de veiligheid uitgeschakeld.
Wil je alsnog reageren op deze blog?
Gebruik dan één van de onderstaande knoppen.

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer

Geen advertenties, geen Google Analytics, geen filialen, geen cross-site verzoeken.
privacy-tools.nl is een sociaal gemotiveerde website die informatie biedt voor het beschermen van uw gegevensbeveiliging en privacy.
Vertrouw nooit een bedrijf met uw privacy, maak altijd gebruik van encryptie.
-------------------------------------------------------------------------------------
Aangedreven door JohnTM | Site Index | Issues / Report / Suggesties| Privacybeleid | Over ons & Contact