Home / Diensten

PrivacyTools Diensten

Het PrivacyTools team introduceert met trots een suite van privacy-gerichte online diensten om u in contact te brengen met andere privacy-gerichte individuen en veilig online te blijven. Geen adverteerders, geen Google Analytics, geen tracking, geen verzoeken van derden van welke aard dan ook.

Op dit moment hebben we de volgende gratis te gebruiken diensten online.

Meer diensten zijn onderweg. Als er iets is dat voor ons super voordelig zou zijn om te draaien, aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen.

Een korte opmerking

We leveren deze diensten omdat we geloven in gedecentraliseerde en gefedereerde netwerken en in vrije en open source software. De tools die we hosten zijn een geweldige en handige ingang naar deze diensten, zoals Matrix, Mastodon en WriteFreely. We hopen dat we in staat zijn om de adoptie van deze alternatieve netwerken te stimuleren, en we geloven sterk dat al onze diensten veel beter zijn dan de traditionele aanbieders, zoals Twitter, Facebook en Google.

Vergeet echter niet, zoals bij elke gehoste, online dienst, dat het gebruik van onze diensten risico’s met zich meebrengt die al dan niet aanvaardbaar zijn voor u. Het gebruik van online diensten vereist vertrouwen in de serviceprovider. Wij kennen geen enkele zekere manier om een aanbieder op privacy te beoordelen, of om een dienst te leveren waarvan wij kunnen garanderen dat deze op een privacy-relevante manier werkt. Natuurlijk streven we ernaar om de best mogelijke diensten te leveren voor onze gemeenschap, maar uiteindelijk gaat het erom dat u ons en de systeembeheerders die onze diensten hosten, vertrouwt.

Vertrouw nooit, zoals altijd, een serviceprovider met gevoelige informatie, ook al zijn ze betrouwbaar.

We raden u ook aan om niet al uw online activiteiten te centraliseren rond de diensten van één enkele provider (zoals de onze). Dit is omdat het geen goed idee is om één enkele partij controle te geven over alles wat u online doet.

Wij raden u aan om uw eigen diensten zoveel mogelijk te hosten. Het is niet alleen een fantastische leerervaring, maar het stelt u ook in staat om diensten volledig in eigen hand te hebben. Er zijn een aantal geweldige middelen beschikbaar, waaronder…

Je kunt ook met ons meegaan op Matrix op #general:privacytools.io en rondvragen! We helpen u graag met het hosten van uw eigen diensten.

De diensten die we hier aanbieden zijn in het belang van onze gemeenschap en we verzamelen zo min mogelijk gegevens. Maar het is meer een gemak dan een aanbeveling. U moet altijd vermijden dat u anderen vertrouwt met uw informatie, en altijd versleutelen.

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer