Home / Over ons

Over PrivacyTools

Je wordt in de gaten gehouden. Particuliere en door de staat gesponsorde organisaties houden uw online activiteiten in de gaten en leggen deze vast.

Bij PrivacyTools bieden we diensten, hulpmiddelen en kennis om uw privacy te beschermen tegen wereldwijde massabewaking en om een bloeiende gemeenschap van privacygeïnteresseerde personen zoals uzelf te modereren om nieuwe ontwikkelingen in de bescherming van uw online gegevens te bespreken en te leren kennen. Deze website dient als het middelpunt van onze organisatie, waar we onderzoek doen naar en aanbevelingen doen voor verschillende software-oplossingen voor onze gemeenschap.

Transparantie is onze sterkste waarde, en het is wat ons onderscheidt van de rest van de “privacy-aanbevelingen” gemeenschap. Redactionele wijzigingen aan deze website en de producten die wij aanbevelen worden altijd besproken op onze uitgebreide issue tracker, opgesteld in een publiek pull verzoek dat openstaat voor verdere discussie, en ingelogd in een uitgebreid commit logboek dat teruggaat tot onze oorspronkelijke oprichtingsdatum in 2015. De hieronder vermelde kernteamleden zijn verantwoordelijk voor de meeste bewerkingen en definitieve beslissingen over wijzigingen op deze website en in onze diensten, maar deze website is echt het werk van honderden bijdragers en feitencontroleurs die ervoor zorgen dat onze aanbevelingen solide en betrouwbaar zijn.

Bovendien zijn we een organisatie zonder winstoogmerk. We maken geen gebruik van betaalde aanbevelingen of affiliate programma’s om de aanbevelingen op deze website te doen. Helaas is deze praktijk elders online heel gebruikelijk, wat het moeilijk maakt om andere beoordelingssites te vertrouwen. We zijn uniek op dit gebied, in die zin dat al ons onderzoek onafhankelijk wordt uitgevoerd, en we zullen nooit betalingen accepteren om een van onze beoordelingen of aanbevelingen aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. Onze financiën worden volledig verstrekt door onze donateurs. Deze website is een publieke bron, geen winstbron.

Wij nemen de werking van onze verschillende diensten zeer serieus en eisen van alle deelnemers dat zij zich aan onze gedragscode houden.

SeemsLegit

Beheerder / Eigenaar
privacy-tools.nl

Ik draai en beheer de website en aangesloten diensten van privacy-tools.nl, en zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk mee krijg op het gebied van het coderen van jouw privacy. Mijn doel is om het woord over dataprivacy zo breed mogelijk te verspreiden in nederland.

Burung Hantu

Oprichter
privacytools.io

In 2015 heb ik PrivacyTools opgericht om middelen en instrumenten te delen, zodat gebruikers internationale massabewakingsprogramma’s kunnen vermijden.

Niek de Wilde

Hoofdredacteur
privacytools.io

Ik onderzoek nieuwe privacyaanbevelingen en matig onze gemeenschappen. Mijn expertise is endpointbeveiliging en netwerken.

Daniel Gray

Bijdrager
privacytools.io

Ik onderhoud en onderzoek de op privacy gerichte diensten om onze aanbevelingen te verfijnen. Mijn achtergrond is infosec en netwerkbeveiliging.

freddy[1]

Freddy

Blogging & Onderwijs

Ik ben een amateurschrijver die zich bezighoudt met privacy, veiligheid en open-source-ontwikkeling.

Lynn Stephenson

Onderzoeker

Ik ben een software-ontwikkelaar die wat pentesting aan de zijkant doet, gespecialiseerd in beveiliging, cryptografie, netwerken, webontwikkeling en toegankelijkheid.

trai_dep

Subreddit Mod
privacytools.io

Ik ben de moderator bij r/Privacy en r/privacytoolsIO. Ik ben ook – ironisch genoeg – dagelijks een (ethische) digitale marketeer.

Jonah Aragon

Administrator
privacytools.io

Ik beheer de website en diensten voor PrivacyTools.io. Mijn doel is om het woord over dataprivacy zo breed mogelijk te verspreiden.

Natuurlijk zouden we dit alles niet kunnen doen zonder de donateurs van de website en de ontelbare leden van de gemeenschap die helpen om nieuwe ideeën te delen en het woord te verspreiden! Dank u wel.

Kom in contact met ons

Het is voor ons erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste veranderingen in de privacyruimte. Als u een software-aanbeveling voor ons heeft, of als u een wijziging op deze website wilt aanvragen, aarzel dan niet om ons te bereiken op een van de volgende manieren.

Voor volledige transparantie worden software en aanbieders pas in aanmerking genomen voor deze website nadat de discussies over onze GitHub issue tracker hebben plaatsgevonden. Wij brengen natuurlijk geen geheime wijzigingen aan.

U kunt het team mailen op support@privacy-tools.nl en ons vinden op Twitter en Mastodon.

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer