Kalender/Contacten Synchronisatietools

Ontdek gratis, open source en veilige manieren om uw contacten en agenda’s op uw apparaten te synchroniseren.

Kalender en contacten synchroniseren

Als u momenteel een agenda- en/of contactsynchronisatieservice zoals Google Sync of iCloud gebruikt, zou u hier een alternatief kunnen kiezen.
Nextcloud

NextCloud is een suite van client-server software voor het maken en gebruiken van file hosting diensten. Dit omvat kalendersynchronisatie via CalDAV en synchronisatie van contacten via CardDAV. Nextcloud is gratis en open-source, zodat iedereen het gratis kan installeren en bedienen op een eigen server.

Email Providers

Veel e-mailproviders bieden ook kalender- en/of contactpersonensynchronisatiediensten aan. Raadpleeg het gedeelte E-mailproviders om een e-mailprovider te kiezen en te controleren of zij ook een kalender en/of contactpersonen synchroniseren.

EteSync

EteSync is een veilige, end-to-end gecodeerde en gearchiveerde persoonlijke informatie (bijv. contacten en agenda’s), cloud synchronisatie en back-up voor Android en elk besturingssysteem dat CalDAV/CardDAV ondersteunt. Het gebruik kost $14 per jaar, of u kunt de server zelf gratis hosten.

Het vermelden waard

  • fruux – een verenigd contact/kalendersysteem dat over de verschillende platformen en apparaten heen werkt.
  • cloudback-ups – overweeg regelmatig uw agenda en/of contactpersonen te exporteren en een back-up te maken op een aparte opslagschijf of ze te uploaden naar cloud-opslag (idealiter na het coderen ervan).

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer