Home / Software / Kalender contacten

Kalender/Contacten Synchronisatietools

Ontdek gratis, open source en veilige manieren om uw contacten en agenda’s op uw apparaten te synchroniseren.

Kalender en contacten synchroniseren

Als u momenteel een agenda- en/of contactsynchronisatieservice zoals Google Sync of iCloud gebruikt, zou u hier een alternatief kunnen kiezen.

Nextcloud – Kies uw hoster

Mastodon is een sociaal netwerk gebaseerd op open web protocollen en gratis open source software. Het is gedecentraliseerd zoals e-mail. Het heeft ook de meeste gebruikers, en de meest uiteenlopende (in termen van interesses) gebruikers, ziet er goed uit, en is eenvoudig in te stellen. Voel je welkom om je aan te sluiten bij onze gehoste instantie: social.privacytools.io

EteSync

EteSync is een veilige, end-to-end gecodeerde en gearchiveerde persoonlijke informatie (bijv. contacten en agenda’s), cloud synchronisatie en back-up voor Android en elk besturingssysteem dat CalDAV/CardDAV ondersteunt. Het gebruik kost $14 per jaar, of u kunt de server zelf gratis hosten.

Email Providers

Veel e-mailproviders bieden ook kalender- en/of contactpersonensynchronisatiediensten aan. Raadpleeg het gedeelte E-mailproviders om een e-mailprovider te kiezen en te controleren of zij ook een kalender en/of contactpersonen synchroniseren.

Het vermelden waard

  • fruux – een verenigd contact/kalendersysteem dat over de verschillende platformen en apparaten heen werkt.
  • cloudback-ups – overweeg regelmatig uw agenda en/of contactpersonen te exporteren en een back-up te maken op een aparte opslagschijf of ze te uploaden naar cloud-opslag (idealiter na het coderen ervan).
  • DecSync – DecSync kan worden gebruikt voor het synchroniseren van RSS, contacten en kalenders zonder server door gebruik te maken van bestandssynchronisatiesoftware zoals Syncthing.

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer