Home / Software / Notitieboeken

Notitieboeken

Houd uw notities en dagboeken bij zonder ze aan derden te geven.

Digitaal Notitieboek

Als u momenteel een toepassing als Evernote, Google Keep of Microsoft OneNote gebruikt, kunt u hier een alternatief kiezen.

Joplin

Joplin

Joplin is een gratis, open source, volledig uitgeruste applicatie voor het maken van notities en het maken van notities, die een groot aantal notities kan verwerken, georganiseerd in notitieblokken en tags. Het biedt E2EE encryptie en kan synchroniseren via Nextcloud, Dropbox en meer. Het biedt ook een eenvoudige import van Evernote en platte tekst notities.

Standard Notes

Standard Notes

Standard Notes is een eenvoudige en persoonlijke notitie-app die uw notities eenvoudig en overal beschikbaar maakt. Met end-to-end encryptie op elk platform en een krachtige desktop-ervaring met thema’s en aangepaste editors.

Turtl

Turtl

Met Turtl kunt u aantekeningen maken, websites van bladwijzers voorzien en documenten opslaan voor gevoelige projecten. Van het delen van wachtwoorden met je collega’s tot het bijhouden van onderzoek naar een artikel dat je schrijft, Turtl houdt het allemaal veilig voor iedereen behalve jij en degenen met wie je deelt.

Waarschuwing

Opmerking: Vanaf dec 2018 ondersteunt Joplin geen paswoord-/pinbeveiliging meer voor de applicatie zelf of voor individuele notities of notebooks. De gegevens worden nog steeds versleuteld tijdens het transport en op de synchronisatielocatie met behulp van uw hoofdsleutel. Zie open probleem.

Het vermelden waard

  • Paperwork – Open source en zelfgehoste oplossing. Voor PHP / MySQL servers.
  • Org-mode – Een belangrijke modus voor GNU Emacs. Org-mode is voor het bijhouden van aantekeningen, het bijhouden van TODO-lijsten, het plannen van projecten en het schrijven van documenten met een snel en effectief plain-text systeem.

Vertel het door en help je vrienden

Mobiel

           
           

URL en beschrijving kopiëren

Voor gemakkelijk kopiëren en plakken. Deel dit tekstfragment.

Doneer