Menu
Anonimiteit en de uitdaging van betaalmethoden

Anonimiteit en de uitdaging van betaalmethoden

Het probleem met anonimiteit is dat het vrij eenvoudig is om online te verwerven totdat je ergens voor moet betalen. Dit is te wijten aan het feit dat onze regering over het algemeen altijd onze financiële situatie wil hebben, dus het is zelden bekend bij slechts een zeer select aantal mensen. Om dit niveau van anonimiteit te verkrijgen, hebben we echter meestal een VPN-account nodig om onze verbinding met het wijd open web te beveiligen en te anonimiseren. Het kopen van een VPN met onze creditcard of PayPal-account zal terugkoppelen naar uw persoonlijke identiteit, want zoals ik al zei, de overheid wil graag weten wat u van plan bent als het gaat om geld en grote bedrijven zoals PayPal, dringt methoden in om ervoor te zorgen dat u geen nepaccounts aanmaken.

Maar veel mensen moeten nog steeds dingen "off the record" kunnen kopen, zodat het een stuk moeilijker wordt om ze te volgen. Een van de voorkeursmethoden om voor dingen te betalen, zijn vormen van cryptovaluta zoals Bitcoin. Het enige grote nadeel van het kopen van Bitcoin is dat de prijs ervan dagelijks fluctueert, dus het ene moment verdient u geld en het andere moment verliest u het. De positieve kant van Bitcoin is dat je het zowel met een zekere mate van anonimiteit kunt kopen (als je met contant geld kunt kopen) en je BTC kunt "mixen" (https://en.bitcoin.it/wiki/Mixing_service). Er is ook een breed scala aan services op Tor waarmee u uw Bitcoin kunt mixen. De legitimiteit van dergelijke services is echter op zijn best vaag, dus gebruik ze met de nodige voorzichtigheid.

Hoe graag ik Bitcoin ook vind, ik heb altijd een probleem als het gaat om het mixen ervan. Ik ben bang dat de dienst waar ik mee bezig ben gewoon mijn munt gaat pakken en weglopen. Daarom betaal ik het liefst met contant geld per post of PaySafeCards. Ik zal in de volgende paragraaf contant geld per post bespreken, omdat het een beetje langer proces is dan het gebruik van PaySafeCards, wat supereenvoudig is. De kaarten kunnen en moeten met contant geld in een winkel worden gekocht en vervolgens wordt een 16-cijferige code op de achterkant gekrast. Voor diensten die PaySafeCards accepteren, hoeft u alleen maar de 16-cijferige code in te voeren. Geen activering, factuurgegevens of bevestiging van wat dan ook. Het zijn echt goede manieren om privé te kopen.

Met contant geld per post is het iets ingewikkelder dan alleen een 16-cijferige kaart krijgen die u kunt gebruiken voor uw online aankopen en die niet vaak zo algemeen wordt geaccepteerd. Bij de meeste VPN-providers kunt u echter contant betalen, zelfs als ze dit nog niet als optie aanbieden, door simpelweg contact met hen op te nemen en te informeren naar het gebruik ervan als betaalmethode.

VPN Provider IVPN behandelt deze onderwerpen ook

Het enige waar u echt rekening mee moet houden, is dat een geldautomaat heel goed het serienummer van het geld kan opnemen en dit kan koppelen aan uw account waarvan u het zojuist hebt opgenomen. Dus ga je gang en neem $ 60 of wat dan ook om te betalen voor een jaarabonnement op je VPN-account, maar ga dan naar je lokale markt en vraag hen of ze het kunnen inwisselen voor biljetten van verschillende grootte; zeg maar een 50 en een 10. Je loopt ook het risico dat iemand de brief of het pakket waarin je het geld verstuurt opent en steelt. Dit betekent dat u geen geld meer heeft, maar toch moet betalen voor uw product/dienst.