Menu
Open source portfoliomanagers en trackers voor vermogensbeheer

Open source portfoliomanagers en trackers voor vermogensbeheer

Vandaag presenteren we u twee GitHub Gems: Portfolio Tracker, Wealth Management, Accounting en Analytics Tools die uw privacy beschermen. Ondersteunt aandelen, EFT's en cryptovaluta's. Beide tools respecteren uw privacy.

Wat zijn GitHub Gems van Privacy-Tools.nl? Open source-software die niet past in het privacy-onderwerp op de hoofdwebsite Privacy-Tools.nl, maar die de moeite van het bekijken waard is. De meeste open source-projecten worden hoe dan ook gerund door privacybewuste mensen. Van geweldige ontwikkelaars voor mooie mensen zoals jij. ❤️

GitHub Gems zijn moeilijk te ontdekken omdat ze zo kostbaar en zeldzaam zijn, dus deel ze met mij op Twitter als je toevallig een edelsteen tegenkomt. Ik zal ervoor zorgen dat de wereld er zo snel mogelijk van op de hoogte is en de liefde delen die de ontwikkelaars in deze tools hebben gestoken.

GitHub 💎 Gems Criteria:

  • Een aantrekkelijke en moderne gebruikersinterface.
  • Open Source en gratis te gebruiken.
  • Project is nog in actieve ontwikkeling.

Inzendingen worden gerangschikt op het aantal GitHub-sterren.

1. Rotki: de portfoliomanager die uw privacy beschermt

rotki is een open source tool voor het bijhouden, analyseren, boekhouden en belastingrapportage van portefeuilles die uw privacy respecteert. De missie van rotki is om transparantie te brengen in de crypto- en financiële sector door het gebruik van open source. Het belangrijkste is dat in tegenstelling tot vrijwel elke andere concurrerende service die bestaat uit closed source SaaS waarop u gedwongen wordt al uw financiële gegevens te overhandigen, uw gegevens met rotki lokaal versleuteld op uw computer worden opgeslagen. Het stelt u in staat om eigenaar te worden van uw financiële gegevens.

2. Ghostfolio: lichtgewicht applicatie voor vermogensbeheer

Ghostfolio is een open source software voor vermogensbeheer die is gebouwd met webtechnologie. De applicatie stelt drukbezette mensen in staat om hun vermogen, zoals aandelen, ETF's of cryptocurrencies, bij te houden en solide, gegevensgestuurde investeringsbeslissingen te nemen.

Zorg ervoor dat je dit bericht deelt met je beste vrienden en vergeet niet om zeldzame edelstenen in te dienen die je tegenkomt op Twitter.